__________________
 
10.
Kobold nemén sosem agyaltam túl sokat. Tulajdonképpen választásom sem volt. Vagy elfogadom, hogy egy fiút fogok szolgámmá tenni, vagy pedig kereshetem tovább a megfelelő női partnert. Tetszeni egyáltalán nem tetszett. Nevetségesen nézett ki, az öltözködése kritikán aluli volt. Megjelenni vele nem lehetett, egyszóval jó volt ez így minden szempontból, hogy titokban szőttem a hálómat. A beteljesülés azonban bonyolult volt, a megfelelő helyszín miatt. A lakásotthonban nyilván nem lehetett, be sem engedtek volna este. Ő ki nem nagyon jöhetett, csak felügyelettel. Mégis ez irányba kellett tennem lépéseket, reménykedve a Vaslady bizalmában, hogy továbbra sem talál kivetnivalót bennem. Elkezdtem hát célozgatni arra, hogy kicsit kimozdulnék Kobolddal. Elvinném fagyizni, bábszínházba, kiállításra. Nem rajongott az ötletért, de abban egyetértett, hogy ezek jót tehetnek neki. Láss csodát, belement.
 
Még ekkor is nagyon óvatos voltam, hiszen túl sok időm nem volt, vissza kellett érnünk. Egész estére akartam kivinni, de azt nem lehetett egyből felhozni. Ezért egy szolídabb kiruccanással indítottam. Ez volt az, ahol minden eldőlni látszott. Ez volt az első alkalom Kobolddal, kettesben, távol mindenkitől. A város mellett kibéreltem egy régi büfét, ez lett a helyszín. Egy elkerülő út vitt le odáig a főútról. Amikor odaértünk, a fiú körberohanta az épületet. Megragadtam a karját és bevonszoltam, mert erre most nem volt idő. Időből volt a legkevesebb. Odabent egyből a lényegre tértem. Hátracsavartam a kezét, a falhoz vágtam, erősen megszorítottam a nyakát. Nem ellenkezett.
-Tudod miért jöttünk ide? 
-Nh...
-Azért, mert meg akarlak büntetni. Emlékszel, amikor először megvárattál a kerítésnél? Amikor nem jöttél ki?
-Ngr...
-Én nem felejtek el ilyesmit. Elnézést sem kértél. Úgyhogy most tedd meg.
Azzal ellöktem a földre. Tápászkodott volna, de nem engedtem, hogy felkeljen.
-Majd ha bocsánatot kérsz. Gyerünk.
-Bo-bocsá-nat...
-Ezt nem lehet ilyen szedett-vedett módon! Térdelj le, tedd a kezedet a lábadra, és hajtsd le a fejed. Úgy mondd.
-Bocsá-nat... - ismételte, most már abban a pozitúrában amit kértem tőle. Kezdtem érezni, hogy egyre jobban felizgulok. Sokkal jobb volt őt így látni, mint a rajzokon.
-Fogjuk rá. 
Ekkor felemelte a fejét, hogy mondjon valamit. Arcon ütöttem, egy nagy csattanással.
-Csak akkor nézz rám, ha megengedem! Hogy mersz bámulni engem?!
-Bo-csá-nat...
Megfogtam a karjánál és felhúztam.
 
-Azt hiszed ennyi volt a büntetésed? Gyere, mutatok valamit.
Durván belöktem őt a konyhából nyíló kamra helyiségbe. A falon lógó kampókat mikor meglátta, éreztem, hogy hezitálni kezd. Elővettem egy kötelet és a falhoz nyomtam. Mindkét karját felemeltem a feje fölé. Engedelmesen tűrt, de fel kellett pofoznom a bámulása miatt.
-Mondtam, hogy ne nézz rám. A földet nézzed! Hajtsd le a fejed!
Közben szorosan összekötöttem a kezeit, és a kötél hurkát ráhúztam a kampóra. Letoltam a nadrágját.
-Nincs rajtad alsó? 
-Nincs...
-Így vagy az intézetben? Na mindegy.
Nyúltam a fenyítőeszközért. Azt hittem, hogy bepánikol, mikor meglátja. De nem, vihogni kezdett. Izgató látvány volt így egyben.
-Fejezd be a vihogást. És kezdj el számolni. 
-Egy...
-Nem még! Majd ha odacsapok. Ha eltéveszted a számolást, akkor külön kapni fogsz még tízszer. Megértetted?
-Uhg...
Egy öt centi széles léc volt nálam, kb egy méteres. A vége műanyaggal bevonva. Egy gyengébb suhintással kezdtem, mert nem tudhattam pontosan mire számíthatok.
-Egyh... ket-tő... há-rom... uhhh....
Itt megálltam. Sokkal jobban tűrte a fájdalmat, mint azt elképzeltem. Félelemnek nyoma sem volt benne, viszont szabadulni akart. Rángatta a kezeit. Ezzel végképp felizgatott rendesen.
-Örülök neki, hogy legalább számolni megtanultál.
Egymás után rácsaptam hetet. Meg kellett állnom, hogy nehogy felszakadjon a bőr. A combja kihívóan piroslott.
-Akkor most a másikat.
-Urrg....
Ezt már nehezebben tűrte, és kezdett előjönni a hangja is. 
 
-Áuuuu...
-Számolj!
-Tizen-hat... meg egy...
A vége felé már látványosan vonaglott és szenvedett. Amikor a huszadikkal is végeztem, megdicsértem.
-Egyelőre megbocsájtok. Azért az esetért legalábbis.
-Agrh...
-De nem ajánlom, hogy többet szórakozz velem. Tudod, én nagyon türelmes ember vagyok. Viszont könyörtelen.
-Ahhh...
-Ez a kettő nem is olyan ritkán párosul, mint azt sokan hinnék. Mára ennyi volt. De nem végeztem veled! Megértettél?
-I-gen...
Nemsokára visszavittem. Többet nem tudtam tenni vele, hogy nehogy észrevegyék. Ez még épp az a határ volt, hogy tudott rendesen menni, nem bicsaklott meg.
-Ez a mi titkunk - mondtam neki a kocsiban.
-Ti-tok...
-Úgy, mint a napló. 
-Jóh...
-Bekísérlek.
Szerencsére senkinek nem volt gyanús semmi. Még a szobájába is bementem. Letérdeltem és lehúztam a nadrágját, hogy még egyszer megnézzem a combját. 
-Itt nem...
-Nem is akarok itt csinálni semmit. Ne aggódj.
Mielőtt indultam volna, kivettem a táskámból egy kenőcsöt és hozzávágtam.
-Ezzel kenegesd. Akkor hamarabb múlik a pirosság. 
Bólogatott.
-Egyébként, mitől lett ilyen a combod?
-Be-ütöt-tem...
-Ügyes. Szófogadó vagy és ügyes. 
                      
Hatalmasat élveztem otthon. Hiába nem történt meg az aktus, mégis nagyon felizgatott az egész. Koboldban nem csalódtam. Pont olyan engedelmes volt, mint ahogy vártam. Milyen jó lett volna ezt az élményt most megosztani valakivel, aki megért engem. Lihegve nyúltam ki az ágyon. És ekkor beugrott valami. Az a nap, amikor visszaadtam neki a könyvét. És amikor megkérdezte, hogy tetszett-e. Valahogy átsiklottam felette eddig. Miből vette ilyen biztosra, hogy elolvastam? Sohasem voltam olyan ember, aki ilyet tesz. Ővele más a helyzet, de egyébként diszkrét vagyok. Sőt, nem elég hogy megkérdezte, hanem így visszagondolva úgy láttam, hogy még provokatívan is nézett akkor rám. Lassan elszenderedtem. A piros combjai álmomba is elkísértek.
 
__________________
 

Szeretnél egy jó receptet? Látogass el oldalamra, szeretettel várlak!    *****    Minõségi Homlokzati Hõszigetelés. Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését.    *****    Amway termék elérhetõ áron!Tudta, hogy az általános tisztítószer akár 333 felmosásra is alkalmas?Több info a weboldalon    *****    Florence Pugh magyar rajongói oldal. Ismerd meg és kövesd az angol színésznõ karrierjèt!    *****    Fele királyságomat nektek adom, hisz csak rátok vár ez a mesebirodalom! - Új menüpont a Mesetárban! Nézz be te is!    *****    DMT Trip napló, versek, történetek, absztrakt agymenés:)    *****    Elindult a Játék határok nélkül blog! Részletes információ az összes adásról, melyben a magyarok játszottak + egyéb infó    *****    Florence Pugh Hungary - Ismerd meg az Oppenheimer és a Dûne 2. sztárját.    *****    Megnyílt az F-Zero Hungary! Ismerd meg a Nintendo legdinamikusabb versenyjáték-sorozatát! Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    A Cheer Danshi!! nem futott nagyot, mégis érdemes egy esélyt adni neki. Olvass róla az Anime Odyssey blogban!    *****    A 1080° Avalanche egy méltatlanul figyelmen kívül hagyott játék, pedig a Nintendo egyik remekmûve. Olvass róla!    *****    Gundel Takács Gábor egy különleges könyvet adott ki, ahol kiváló sportolókkal a sport mélységébe nyerhetünk betekintést.    *****    21 napos életmódváltás program csatlakozz hozzánk még!Január 28-ig 10% kedvezménnyel plusz ajándékkal tudod megvásárolni    *****    Szeretne egy olyan általános tisztítószert ami 333 felmosásra is elegendõ? Szeretne ha csíkmentes lenne? Részletek itt!!    *****    Új játék érkezett a Mesetárba! Elõ a papírral, ollóval, és gyertek barkácsolni!    *****    Tisztítószerek a legjobb áron! Hatékonyság felsõfoka! 333 felmosásra elengedõ általános tisztítószer! Vásároljon még ma!    *****    Hayashibara Megumi és Okui Masami rajongói oldal! Albumok, dalszövegek, és sok más. Folyamatosan frissülõ tartalom.    *****    A legfrissebb hírek a Super Mario világából és a legteljesebb adatbázis a Mario játékokról.Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    333 Felmosásra elegendõ! Szeretne gazdaságosan felmosni? Szeretne kiváló általános tisztítószert? Kiváló tisztítószerek!    *****    Ha tél, akkor téli sportok! De akár videojáték formájában is játszhatjuk õket. A 1080°Snowboarding egy kiváló példa erre