__________________
 
4.
Mivel semmiféle torony nem volt a városban, ezért még biztosabbra vettem, hogy kitaláció amiket ír. Nyilván meleg, és a fantáziájába menekült. A toronyban lévő fiktív szeretője mindig ugyanaz volt, erre jöttem rá. Nem volt nehéz a megállapítás, mivel a módszerei és stílusa elárulta a fickót. Rokonlelkem volt valahol, csak nekem kifinomultabb volt a technikám. Meg én többet beszéltem az áldozathoz, ő meg elég szűkszavú volt. Ennek ellenére izgalmas volt a történetük. Valamiért a toronyőr (én neveztem így el) kilépett az elméjéből, és helyette mások jöttek.
 
"ápr 5.
ma felvettem a dínós pulcsimat, mert végre megtaláltam..... nem tudom hová tűnt ilyen hosszú időre..... ebben mentem ki a játszótérre. mindenki hazament és sötét lett és akkor kezdtünk el játszani. én beleültem a hintába, nagyon vicces volt..... amikor előreértem, akkor a számba belenyomta az egyik a kukiját..... utána meglökött és amikor hátraértem, akkor a fenekembe nyomta be a másik a bögyörőjét.... sokat nevettem jópofák voltak..... csak a végére elszédültem és majdnem hánytam, de nem akartam a dínós pulcsimat lehányni"
 
"júni 11.
a hülye kórházba vittek megint és már hetek óta nem játszottunk kukisat.... itt találtam egy plüss békát a másik ágyon, de azt mondtam, hogy az enyém és most vele alszok.... kicsit nyitva van a szája és pont belefér a fütyim.... egész éjjel ezzel játszottam hihihi"
 
"júli 17.
ma szedtem borsót, mert azt akartuk beledugni a fenekembe.... én azt hittem, hogy a borsószemeket, de kiderült, hogy nem akarja kiszemezni.... aztán azt mondta, hogy tényleg viccesebb, ha a borsószemeket dugja be és elkezdte számolni őket.... csikiztek nagyon"
 
Amikor elment ennyire gyerekes irányba, az nem izgatott fel annyira. Abban volt valami, ami lehúzott. Szerencsére rátalált a helyes útra. Ez lehetett tavaly, ha jól számolok, de mint ahogy írtam, kaotikus volt a naplóvezetése, így nem tudhatom biztosra. Mindenesetre szintet lépett, aminek nagyon örültem. Ez volt az a pont, ahol nagyon megnyert magának. Innen kezdve teljesedett ki a szubmisszív hajlama, a szolgasága, az alázatossága. Amikor a vágyairól írt, úgy éreztem, hogy megtaláltam a másik felemet. Persze lenne mit csiszolni rajta bőven, de az eddigi partnereimhez képest maga a mennyország.
 
"nov 16.
amikor így bánik velem azt nagyon szeretem.... belém rakott egy rezgő figurát és úgy kellett tennem, mintha kutya lennék... ő elkezdte nézni a tévét, miközben előtte térdeltem.... rám rakta a lábait, hogy pihentesse őket.... nem szabad volt megmozdulnom, hogy ne zavarjam a tévézésben.... nagyon vártam már, hogy elővegye a fütyijét és belém nyomja.... olyan sokáig kellett várnom"
 
"dec 28.
kaptam karácsonyra mamától egy másik pulcsit.... tőle meg egy bilincset, de azt mondta az nem játék... a kezeimet lebilincselte az ágy széléhez, miközben felemelte a lábaimat és pirosra ütötte a fenekem..... onnan tudom, hogy megnéztem tükörben. olyan, mint két piros barack"
 
"jan 14.
véletlen elhajlott a kisujjam és az orvosnéni bekötötte kemény kötéssel.... azt mondta, hogy nem fogom tudni úgy mozgatni ezután, mint a többit.... nem árultam el a titkunkat, hogy akkor hajlott el először, amikor beleakadt a ketrecbe.... én nem ijedtem meg, mert ez volt a feladatom"
 
"febr 26.
ma kaptam tőle egy cumit, mert megőriztem a titkunkat.... olyan cumi, amit a kisbabák használnak.... szeretem az ízét... a kisujjam tényleg fura lett, mert eláll a többitől és teljesen hátra tudom feszíteni. nagyon vicces"
 
"márc 24.
azt mondta ma rám, hogy olyan vagyok, mint egy gnóm, de nem tudtam mi az a gnóm, de nevettem rajta, mert szerintem olyan, mint az a manó abban a rajzfilmben..... utána azt mondta, hogy a manó nem cuki, de szerintem cuki volt és erre megbüntetett.... beledugott egy pumpát a popsimba és elkezdte nyomkodni gyorsan. nagyon fájt, de utána meg volt velem elégedve"
 
Izgatott a dolog, még akkoris, ha úgy véltem, hogy nem történtek meg vele ezek. A tudat, hogy ilyen fantáziája van, és ilyenek mozgatják meg őt, reményt adott. Egyik nap arra is rávettem magamat, hogy átmenjek a szomszédba. Nem tudtam mit keresek. Ürüggyel mentem persze, hogy megnézzem a ház hátsó falát. Közben az udvaron szétnéztem. Volt egy lomos helyiség, ahol még Koboldék dolgai voltak. Onnan gondoltam, hogy voltak ott gyerekjátékok. Megkérdeztem a szomszédasszonyt, hogy benézhetnék-e. Azt mondta, csak nyugodtan. Kisbicikli, labdák. Régi, elhasznált dolgok. Miközben a nő magyarázott, hogy nem akarták kidobni, mert hátha eljön érte a sokgyerekes anyuka, a szemem megakadt valamin a fal mellett. A teniszütőn, ami olyan szépen állt ki a hátsójából. Mikor szemügyre vettem, akkor derült ki, hogy ez igazából tollasütő. Aha, így már érhetőbb volt a dolog, mert a tollasnak sokkal vékonyabb volt a nyele. Nem tudom miért, de kölcsönvettem. 
 
__________________
 

A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal    *****    Szeretnél egy jó receptet? Látogass el oldalamra, szeretettel várlak!    *****    Minõségi Homlokzati Hõszigetelés. Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését.